Wij kleuren ook met de COT lijn van Trinity

 

Overtuig jezelf van de hoogwaardige kwaliteit van onze colours of TRINITY met het Keratin Infusion Complex.

Pigment-Booster Pyrazol

Veel violet- & roodtinten bevatten het unieke kleurmolecuul Pyrazol, waardoor de pigmenten zich bijzonder stabiel verankeren en daardoor beter in het haar worden ingebracht. Bovendien helpt Pyrazol bij het voorkomen van het snel teruglopen van de pigmenten.

De chemische samenstelling van Pyrazol zorgt er tevens voor, dat uitsluitend het rode aandeel van het haar in het licht gereflecteerd wordt. Het gevolg is een stralende, glanzende roodnuance met een ongelooflijke houdbaarheid!

Nieuw hoofdbestanddeel

Het haar bestaat voor 88% uit keratine. Als bouwsteen voor het Keratin Infusion Complex wordt keratine samen met de pigmenten in de haarkleuring diep in de binnenste kern van het haar getransporteerd.
Zodoende wordt de natuurlijke haarstructuur nog tijdens het kleuren hersteld, wordt het haar direct verstevigd en van binnenuit gevuld.

De proteïne regenereert het haar op natuurlijke wijze, maakt het elastisch en zorgt ervoor dat het haar wordt terug gebracht naar de oorspronkelijke structuur.

Micropigmenten

Micropigmenten van de nieuwste generatie zorgen voor een ongelofelijke kleurdiepte en -sterkte.

Verbeterde crème samenstelling

De natuurlijke inhoudsstoffen kokosolie en bijenwas zorgen voor een crèmige samenstelling.  Het ammonia aandeel van de colours of TRINITY is nog steeds zeer gering (max. 4%).